Week v/d Belgische mode

THE BELGIAN BRAND DAYS!

Van 12 tot 18 oktober is het voor de tweede keer de Week van de Belgische mode! Een week lang zetten modewinkeliers over heel België onze Belgische mode graag in de kijker! Ook wij doen uiteraard mee en geven onze Belgische merken met veel plezier een extra duwtje in de rug, want lokaal shoppen is belangrijker dan ooit! Wist je dat je in onze winkels bijna 30 (!) Belgische topmerken vindt? Stuk voor stuk met prachtige designs, stuk voor stuk uniek, stuk voor stuk helemaal Belgisch! Kom ze allemaal ontdekken tijdens de Week van de Belgische mode en krijg bij aankoop van een Belgische outfit een leuke attentie!

Waarom Belgische mode?

Misschien weet je het, of misschien ook niet, maar België staat hoog aangeschreven in de modewereld en daar mogen we fier op zijn! Bovendien is de Belgische mode erg veelzijdig. Voor elke vrouw, voor elke stijl, voor elke gelegenheid, vind je tal van opties. Genoeg redenen om (vaker) Belgische mode te kopen en te dragen, toch?

In onze winkels vind je alvast prachtige Belgische topmerken! Kom dus zeker langs tijdens de Week van de Belgische mode!

Tot dan!

BACK TO TOP